• Auteur/autrice de la publication :
  • Post category:blog
  • Temps de lecture :1 min de lecture

Не е нужно да излизате от пътя си, за да правите фантастични упражнения за ab

Оранжевият осигурява повече от витамин С, например. Той осигурява флавоноиди като кверцетин и хесперетин, ценни хранителни вещества, които няма да намерите в тези прахове.

Huel срещу Soylent

както Huel, така и Soylent предлагат набор от продукти, включително прахове, готови за пиене , различни аромати и т.н. Сравних Huel ванилов прах с оригиналния прах на Soylent.

и двете съдържат 400 калории на порция. Ако живеете на нищо друго освен тези напитки, ще ви трябват 4-8 от тях на ден, в зависимост от вашия размер.

И двете съдържат 400 калории на порция. Ако живеете на нищо друго освен тези напитки, ще ви трябват 4-8 от тях на ден, в зависимост от вашия размер. И двете са подходящи за вегани; Soylent използва соев протеин, а Huel използва грах и оризов протеин. И двамата също използват сукралоза или Splenda.

И двата продукта съдържат разумен баланс на въглехидрати, протеини и мазнини и двата доставят всички витамини и минерали, считани за от съществено значение. Според мен Хел има леко предимство – поне на хартия. Той е по-висок в протеини, фибри и омега-3. Той е по -нисък в добавените захари и при около 2 долара на хранене е около 30% по -евтин от Soylent.

солен оригинален прах

Huel ванилов прах

Калории 400 400 /tr>

въглехидрати 37% 42%
мазнини 43% 27%
Protein 20% 29%
фибри 6 g 9 g
Добавени захари 15 g 1 g
Omega 3 500 mg 3200 mg
Източници на мазнини canola Слънчоглед, кокосов орех, лента
източник на протеин соя грах, ориз;

Моето лично вземане

Първо отказ от отговорност: Храната не е просто гориво за мен. Обичам да готвя и да ям разнообразие от различни храни. Чувствам се по -доволен, когато дъвча храната си, вместо да я пия. В най -добрия случай можех да видя това като случайна подмяна на хранене. Но ароматизираните и подсладени прахове и предварително приготвени напитки са ми вкусни ужасни. Като някой, който се опитва да ограничи добавените захари, намирам, че повечето подсладени в търговската мрежа храни са твърде сладки за моя вкус. И тъй като по принцип не консумирам изкуствени подсладители, намирам тяхната хипер-сладка, особено отхвърляща. Пресни плодове.

Ако щях да използвам продукт като този, бих избрал несладения и неблагоприятен сорт и добавям пресни плодове. Това добавя стъпки и съставки, които за някои може да победят целта. И след като извадя блендера, той е също толкова лесно да се използва обикновен суроватъчен прах за протеин и да добавите супена лъжица или две ленени семена за фибри и мазнини. Ежедневен мултивитамин би доставил останалите хранителни вещества, включени в тези продукти. Но според мен яденето на разнообразни цели храни е далеч по -превъзходен начин за покриване на тези бази.

Долният ред

Диета на нищо друго освен замяна на хранене ще отговаря на вашите най -важните хранителни нужди. Ако сегашната ви диета е по -ниска, това може да е по -балансирано и питателно от това, което ядете сега. Но тези прахове не доставят всички хранителни вещества и ползи, налични от Whole Foods.

за автора

Monica reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е платка -Сертифициран лицензиран диетолог, автор и създател на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 9 август 2011 г. 1-минутна прочетена

q. Диетата на Дукан придоби популярност напоследък, особено със своите последователи на знаменитости. Какво мислиш за това? Струва ли си да опитате?

a. Диетата на Дукан е подобна на диетата на Аткинс и Южния плаж, но с нов обрат: в допълнение към ограничаването на въглехидратите, вие също ограничавате мазнините, което води до много висока протеинова диета, особено в първоначалните фази.

Имате право да ядете толкова, колкото искате-стига да се придържате към много кратък списък с разрешени храни-и диетата често води до бърза загуба на тегло. Този тип изключително рестриктивен режим обаче е лош избор за дългосрочна загуба на тегло. Тъй като храненето е толкова преплетено със социалните и културните фактори, диетите, които изискват радикално отклонение от нормалните модели на хранене, стават много трудни за поддържане и донякъде са изолиращи.

В крайна сметка мисля, че много килограми ще бъдат изгубени (и след това ще бъдат възстановени), преди тази прищявка да продължи курса си и да бъде заменена от следващата диета на чудото.

Вижте също:

Колко протеин трябва да ядете?

Как да създадете своя собствена най-добра диета

за автора

monica reinagel, ms, ld/n, cns

monica reinagel е сертифициран от борда лицензиран хранителен диетолог , автор и създател на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

д -р. Елън Хендриксен поставя под въпрос всичко, което знаем за плача, разкрива защо понякога избухваме в сълзи в привидно случайни времена и предлага 3 начина да спрем.

От Елън Хендриксен, доктор на науките на Psy, 27 април 2018 г. 5-минутен readepisode #197 Играйте пауза Слушайте как да сдържате сълзи (плюс два големи мита за плач) в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на сафари. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

еволюцията настрана, начинът да задържите сълзите, когато сте подбити или пренебрегвани, е да действате по -мощни в момента.

Опитайте това: Ако усетите, че се появяват сълзи, насочете вътрешния си шеф. Бъдете уверени. Заемете място – застанете направо, сложете ръце на бедрата си. Действайте така, че притежавате мястото (учтиво, разбира се). Ако сте клиент или пациент, не забравяйте, че въпросният изход работи за вас. Като цяло, не забравяйте, че не сте безпомощни. Имате права, достойнство и глас. ; Как да сдържаме сълзи, когато изпитваме съпричастност, състрадание или просто се движим дълбоко?

Първо, отрежете си малко слаби и преосмислете вашето самоосъждане. Мислете за себе си като за някой, който се чувства дълбоко, който изсмуква мозъка от живота. Торе ще се гордее.

Но ако се възползвате от реклама, която не включва ранени кученца и песен на Сара Маклаклан, състрадателният плач може да се почувства неловко, особено ако сте на публично място. Така че опитайте това …

емоцията определя изражението ви, за да сте сигурни, но се оказва, че изразът ви също определя емоцията.

Съвет №2: Подредете лицето си.

Участниците в изследователско проучване в Колумбийския университет бяха казани, че участват в проучване за мониторинг на мозъчната вълна. Мониторингът на електродите бяха поставени на лицето им и бяха инструктирани да запазят възможно най -неподвижно, защото движението ще компрометира данните. След това те гледаха поредица от неутрални и емоционални видеоклипове.

Какво се случи? Изследването, което изобщо не беше за мозъчните вълни, вместо това установи, че инхибирането на лицето на лицето намалява силата на емоционалното преживяване. Емоцията определя изражението ви, за да сте сигурни, но се оказва, че изражението ви също определя емоцията.

Така че следващия път, когато здравей на Адел се появява в претъпкан асансьор или телевизорът над бара показва, че малко дете се събира отново отново Родител в армията умора, който се връща от обиколката си, дръжте покер лице и може да не се налага да фалшифицирате нещо в очите си.

Съвет №3: Дишайте бавно. ; Тъй като плачът е форма на облекчаване на стреса, заменете друга форма на облекчаване на стреса – дишането на дишане – за да намали налягането.

Забележете, че казвам, дишайте бавно, а не дишайте дълбоко. Дълбокото дишане, особено ако се извършва с бързи темпове, може да разстрои баланса на кислорода и въглеродния диоксид в кръвта ви и да ви накара да се чувствате тревожни или светлоглави, което е последното нещо, от което се нуждаете, когато се опитвате да го запазите заедно.

Накрая, какво ще кажете за извода в сълзи на радост, благодарност или страхопочитание да стоите на ръба на Гранд Каньон? Психологът ad vingerhoets от университета в Тилбург в Холандия, може би световният експерт по плач, нарича сълзи от положителни емоции „възклицателни марки“. Те изразяват чувства, които не могат да бъдат изразени по друг начин. Така че, когато сте добре с положителни емоции, просто оставете сълзите да текат. А също и по време на стоманени магнолии. Нищо освен кутия с тъкани не може да ни спаси там.

Поръчайте книгата на Елън Как да бъдеш себе си: Тихо своя вътрешен критик и издигане над социалната тревожност. Получете още по -здрави съвети, за да бъдете по -щастливи и по -здрави, като се абонирате за подкаста в iTunes или Stitcher, или получете всеки епизод направо във входящата ви поща, като се регистрирате за бюлетина. Следвайте във Facebook и Twitter.

За безплатни, полезни изтегляния за борба с социалната тревожност и да бъдете вашето автентично аз, посетете ellenhendriksen.com.

Изображение на жена, задържаща сълзи © Shutterstock

Искате по -умел психолог? Абонирайте се по -долу.

страници

«Първо‹ Предишна12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Елън Хендриксен, доктор

д -р. Елън Хендриксен е била домакин на подкаста на здравия психолог от 2014 до 2019 г. Тя е клиничен психолог в Центъра за тревожност и свързаните с тях разстройства на университета в Бостън (CARD). Тя спечели докторска степен. в UCLA и завършва обучението си в Медицинското училище в Харвард. Нейният научно базиран подход с нулева преценка е редовно представен в психологията днес, Scientific American, The Huffington Post и много други медии. Нейната дебютна книга „Как да бъдеш себе си“: Тихо своя вътрешен критик и издигане над социалната тревожност, беше публикувана през март 2018 г.

Абонирайте се за разумния психолог подкаст Spotify Google Stitcher

Get-Fit Guy разглежда най-новата научна наука Проучвания за определяне на двете най -добри (и изненадващи) упражнения за плосък стомах.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 16 юли 2013 г. 4-минутен Readepisode #145 Играйте пауза Слушайте най-добрите упражнения за плосък стомах, в който в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Как да получите плосък стомах

видео на това как да получите плосък стомах

какви упражнения за AB са най -добри?

Оказва се, че скорошно проучване е поставило на „систематичен преглед на ядрото Мускулната активност по време на физически упражнения за фитнес ”всъщност разглеждаше проучванията на почти всяка измишльотина на корема, която някога е съществувала, и ги сравнява всички. Повечето проучвания използват електромиографски измервания на мускулите около сърцевината ви. Това позволи на изследователите да определят действителната електрическа активност в мускулите. Колкото по -висока е електрическата активност, толкова по -голяма е способността на упражнение да ви даде плосък стомах.

Така че (барабан, моля) Кои бяха двете упражнения, които направиха най -много мускули в пожара на средната ви секция с толкова сила възможно най -добре? Крънки? Коремни преси? Устройство от 197 долара от рекламно рекламиране? Не.

Оказва се, че двете най -добри упражнения за AB могат да се извършват по всяко време, навсякъде с минимално оборудване за упражнения – малко повече от основен дъмбел, мряна, гир или нещо друго, което е отдалечено тежко. Упражненията са:

-Тек-клек

-Тест лифтинг

Това е! Клякането просто включва задържане на тежест на гърдите си, поставяне на тежест на гърба или използване на собственото си телесно тегло и седнал на въображаем стол, без да позволява на гръбнака ви да се срути. Актът на всички онези големи и малки мускули в краката ви се свиват в комбинация с вашите големи и малки ядрени мускули, ви дава максимално активиране на корема, да не говорим и за добро изгаряне на калории. Можете да разгледате моя епизод на 13 вариации на клек за повече съвети за различни видове клякания.

Не е нужно да излизате от пътя си, за да правите фантастични упражнения

The Deadlift е сравнително подобен, но включва избиране на тежест от земята, като същевременно се използва добра форма, която разчита на бедрата и краката ви, а не на долната част на гърба. Можете просто да кликнете върху някое от упражненията по -горе, за да ги видите наистина от вашите – с добра форма.

и не е изненадващо, че тези клиенти имат хубав корем и плосък стомах. Хубавото нещо за резултатите от резултатите от Това изследване е, че не е нужно да излизате от пътя си, за да направите някои фантастични упражнения за AB или рутина „само AB“. Просто включвате клекове и мъртви лифтове в рутината си няколко пъти седмично. По дяволите, по същия начин, по който имам бар за изтегляне във вратата на офиса си, че правя няколко издърпвания през целия ден, имам клиенти, които просто държат мряна или комплект дъмбели в гаража си и просто Стъпка навън няколко пъти на ден, за да направите няколко мъртви лифти и клякания.

Разбира се, както споменавам и в епизода как да получите плосък стомах, дори и най -добрата тренировка на плосък стомах не върви За да направите много за вас, ако тези хубави мускули, които изграждате, са покрити със слой от удобния камуфлаж на природата – а именно мазнини. И така, ето къде препоръчвам да отидете да прочетете две предишни статии, за да стартирате своето разбиране за това как да мобилизирате мастната си тъкан: коя тренировка изгаря най-много мазнини и как да тонизира и губи мазнини в една част на тялото.

Ако имате повече въпроси относно най -добрите упражнения за плосък стомах, поставете ги по -долу или във facebook.com/getfitguy!

на повече съвети как да получите тялото на мечтите си, плюс как да Разработете за вашия уникален тип тяло, вижте моята книга, Get-Fit Guy’s Guide за постигане на вашето идеално тяло.

страници

«Първо‹ Предишно12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските разгледайте този сайт професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Преместете се над кафяв ориз – в града има нова суперхрана. Хранителната дива обяснява хранителните предимства на черен ориз.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 14 ноември 2013 г. 1-минутна четене

q. Бихте ли могли да хвърлите малко светлина върху предимствата на черния ориз?

a. Подобно на кафявия ориз, черният ориз (който всъщност е по -лилав от черен) запазва външния слой на триците, който е отстранен от бял ориз. В резултат на това както кафявият, така и черният ориз са по -високи във фибрите и някои хранителни вещества, а също така са по -сърдечни и чистачки.

Contents